Sipas shkrimtarit dhe publicistit, Veton Surroi, çdo përpjekje për krijimin e Qeverisë. pa pëlqimin e partisë më të votuar do të ishte antikushtetues.

“Çfarëdo përpjekje për të formuar Qeveri pa pëlqimin e Lëvizjes Vetëvendosje, ose në kundërshtim me vullnetin e saj do të jetë kundër kushtetues, siç ka qenë kundër kushtetuese sipas Gjykatës Kushtetuese në rastet e më hershme”.

E në gjithë këtë krizë, megjithatë, ka një lajm të mirë. Si rezultat i reduktimit drastik të qarkullimit e aktivitetit publik, cilësia e ajrit nëpër qytetet tona është përmirësuar rrënjësisht, Përqendrimet e Dioksidit të Azotit (NO2) kanë rënë për plot 50%.

Masa kundër koronavirusit

Masa kundër koronavirusit

Drejtoria e Shërbimeve Publike në Komunën e Rahovecit nëpërmjet kompanive të kontraktuara ka vazhduar sot për herë të dytë me aksionin e dezinfektimit të rrugëve dhe të hapësirave publike në qytetin e Rahovecit, duke vazhduar me rrugët dhe hapësirat publike në fshatrat e Komunës së Rahovecit.