Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, i është kundërpërgjigjur Lëvizjes Vetëvendosje në Gjykatën Kushtetuese.

Thaçi ka dërguar në Gjykatën Kushtetuese 200 faqe kundër lëndës së partisë së kryeministrit Albin Kurti ndaj tij, pas dekretit që kishte shpallur për ta mandatuar Avdullah Hotin e Lidhjes Demokratike të Kosovës për kryeministër të ri të vendit.

Dezinfektimi i hapësirave publike e mjediseve të punës në institucione shtetërore po vijon, nën mbikëqyrjen e Inspektoratit të Komunës së Ferizajt.

Me këtë rast sot u dezinfektuan hapësirat e punës në ndërmarrjen publike “Ambienti”, Organizatën e Veteranëve të Luftës së UÇK-së në Ferizaj, si dhe hyrjet e dy ndërtesave të banimit kolektiv, njofton Komuna e Ferizajt.