Gjatë ditës së sotme dy protesta do të mbahen para objektit të Qeverisë.

Një protestë do të mbahet për të kërkuar rritjen e rrogave, ndërsa tjetra për të kundërshtuar vendimin e Qeverisë për mbylljen e bizneseve, shkruan “Zeri.info”.

Kohëve të fundit kam qenë i ngarkuar me punë të tjera dhe nuk e kam parë që ti, Ibrahim Kelmendi, në cilësinë e “informatorit”, i ke shkruar një letër elektronike Zyrës së Prokurorit të Specializuar të Republikës së Kosovës (ZPS), në të cilën pretendon se “presidenti Hashim Thaçi nuk ishte udhëheqës politik i UÇK-së, por marionetë e shërbimit francez dhe se ka qenë i komanduar prej saj për ato që duhet bërë”.

Që nga muaji mars kur janë regjistruar rastet e para me koronavirus në Kosovë e deri më sot kanë vdekur 256 persona nga ky virus.

Në periudhën e fundit në Kosovë është regjistruar një numër rekord i të infektuarve me koronavirusin e ri, si dhe një numër në rritje i vdekjeve si pasojë e sëmundjes COVID-19.

Një abuzim masiv i përfitimeve sociale nga qytetarët kosovarë në Austri është zbuluar nga shteti austriak. Një kosovar themeloi një agjenci turistike dhe me dy autobusë ka realizuar udhëtime të rregullta gjatë viteve 2014 dhe 2015 mes Austrisë dhe Kosovës, përkatësisht Prishtinë – Graz.