Reperi në një paraqitje në Instagram festoi daljen nga burgu.

Ai nuk hezitoi që ta cilësonte veten si reperin më të mirë në botë.

Përkundër arrestimit të tij, kjo nuk e ndali atë që të jetë në ndeshjen mes Clippers dhe Bulls për të performuar në Staples Center.