Colors: Blue Color

Gazeta presigjoze amerikane New York Times në një artikull të saj mbi përhapjen e pandemisë në SHBA, shkruan se “Nëse shkalla e rritjes së rasteve me Covid-19 vazhdon të rritet në nivelet aktuale, zona metropolitane e New York-ut do ta pësojë më keq se Wuhan, epiqendra e epidemisë në Kinë dhe Lombardia, rajoni i goditur më rëndë nga pandemia në Itali.

Nga sot, në të gjithë tregjet e Tiranës ka nisur zbatimi i rregullave të reja në kuadër të parandalimit të përhapjes së COVID 19. Bashkia e Tiranës është kujdesur që të respektohet ndarja e të gjitha tezgave në tregjet e lagjeve, në mënyrë që qytetarët të mos jenë të gjithë të grumbulluar në një pikë.

Flash Lajme

Më të lexuarat