Colors: Blue Color

Teksa pjesa më e madhe e Europës dhe botës është bllokuar prej koronavirusit, Suedia po shkon kundër rrymës.

Është një nga titujt që po qarkullon gjerësisht në vendet skandinave, pasi ndoshta është i vetmi vend i industrializuar në botë i cili nuk ka vendosur masa strikte për popullsinë për tu përballur me koronavirusin.

Flash Lajme

Më të lexuarat