Colors: Blue Color

Ministri i Jashtëm i Turqisë, Mevlut Çavusoglu deklaroi se vendi i tij nuk është tërhequr nga pretendimet në Egjeun Lindor kundrejt Greqisë.

Në një konferencë për shtyp, Çavusoglu deklaroi se tërheqja në portin e Antalias e anijes “Oruç Reis” u bë për shkak se ajo është duke iu nënshtruar një kontrolli teknik.

Nga sot në Angli nis “Sundimi i gjashtës”. Çfarë do të thotë? Për shkak të rritjes së mprehtë të infeksioneve të koronavirusit në ditët e fundit (vazhdimisht mbi 3000, gati 3500 dje), që nga sot qeveria e kryeministrit Boris Johnson ka vendosur ndalimin e takimeve dhe grumbullimin e më shumë se 6 personave që nuk i takojnë të njëjtës bërthamë familjare, si në ambiente të mbyllura ashtu dhe në ato të hapura.

Ministri i Jashtëm i Turqisë, Mevlut Çavusoglu deklaroi se vendi i tij nuk është tërhequr nga pretendimet në Egjeun Lindor kundrejt Greqisë.

Në një konferencë për shtyp, Çavusoglu deklaroi se tërheqja në portin e Antalias e anijes “Oruç Reis” u bë për shkak se ajo është duke iu nënshtruar një kontrolli teknik.

Flash Lajme

Më të lexuarat