Colors: Blue Color

Kryeministri Italian Giuseppe Conte, pas një video konference me përfaqësuesit e sindikatave në vend me të cilët diskutoi për hapat e mëtejshëm lidhur me kufizimet social-ekonomike që skadojnë më 13 prill, tha se “Së pari duhet të sigurojmë Lombardinë dhe të gjitha spitalet e Lombardisë, dhe më pas do të mendojmë për fazën 2.

Flash Lajme