Colors: Blue Color

Vaksina që po zhvillohet në laboratorët e Universitetit të Oksfordit po funksionon në mënyrë perfekte dhe po jep rezultatet e dëshiruara.

Mediat britanike citojnë deklaratat e shkencëtarëve që po mbikëqyrin fazën e tretë dhe vendimtare të testeve klinike të kësaj vaksinë, të cilët thanë se kjo vaksinë ka krijuar imunitet të mjaftueshëm për të mbrojtur organizmin e njeriut nga infektimi me Covid-19.

Flash Lajme

Më të lexuarat