Colors: Blue Color

Bashkimi Evropian është përballur vitet e fundit me një udhëkryq të madh, dhe ka shkaktuar pakënaqësi dhe pasiguri tek qytetarët.

30 shkrimtarë, e akademikë botëror para disa kohësh botuan një letër ku shprehnin shqetësimin për rritjen e populizmit, dhe një sërë problemesh me të cilat po përballet Evropa e bashkuar.

Flash Lajme

Më të lexuarat