Colors: Blue Color

Gjykata e Apelit e Kombeve të Bashkuara ka dënuar sot me burgim të përjetshëm Radovan Karaxhiçin, një figurë kyçe në luftërat e Ballkanit.

Ish-kreu serb boshnjak Radovan Karaxhiç kishte apeluar kundër dënimit të tij për 40 vjet burgim, të cilin e mori në vitin 2016 për krime lufte dhe genocid.

Flash Lajme

Më të lexuarat