Colors: Blue Color

Paul Manafort, ish-udhëheqësi i fushatës presidenciale të presidentit të Shteteve të Bashkuara, Donald Trump është dënuar me 47 muaj burgim për mashtrime bankare si dhe ato me taksa.

Ai është shpallur fajtor vitin e kaluar për fshehje të miliona dollarëve të ardhura nga aktiviteti këshillues që ka pasur në politikën e Ukrainës.

Flash Lajme

Më të lexuarat