Presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump, e ka cilësuar kryeministrin e ardhshëm të Britanisë së Madhe, Boris Johnson “njeri të mirë”, duke shtuar: “Ai është i prerë dhe i zgjuar”.

Në samitin e të rinjve konservativë, Presidenti Trump theksoi se Johnson njihet si ‘Trumpi i Britanisë’dhe duhet nga britanikët pikërisht për këtë.

Ajo që presidenti Trump ka thënë është e vërtetë. Boris Johnson është krahasuar shpesh me Trump, për ngjyrën e flokëvë dhe jo vetëm. Ndërsa qëndrimi i liderit të ri të Britanisë pritet të shihet sa i ngjashëm do të jetë me atë të presidentit amerikan.

e.ll./dita

Flash Lajme

Më të lexuarat