Një 14-vjeçar është akuzuar në Skoci për zjarr-vënie në një shkollë. Ai dyshohet se i ka vënë flakën shkollës me vetëdije, ndërsa godina e shkollë, ku d Më shumë se 80 zjarrfikës po luftojnë me flakët e Shkollës së Mesme Woodmill,Djali i mitur do të paraqitet në gjykatën e Sherifit Dunfermline të martën e 27 gushtit.

Zëvendësdrejtori i Përgjithshëm, Stuart Stevens, tha se ky është një incident i madh, por shtoi se zjarrfikësit po vijojnë punë për shuarjen e flakëve.o merrnin mësimet mbi 1400 nxënës është djegur plotësisht.

Ky është një incident shumë i madh, kompleks dhe zjarrfikësit tanë vazhdojnë të punojnë në kushte të vështira për të shuar flakët”-theksoi ai. Autoritetet po mendojnë gjetjen e një zgjidhje të shpejtë për 1400 nxënësit, të cilët kanë mbetur në qiell të hapur.

b.b/dita

Flash Lajme

Më të lexuarat