Amber Rudd ka dorëzuar dorëheqjen e saj nga kabineti qeveritar, duke thënë se nuk mund të qëndrojë më aty, ndërsa konservatorët besnikë janë dëbuar.

Sekretarja e Shtetit për Punën dhe Pensionet, tha se nuk besonte se largimi i Britanisë nga Bashkimi Europian me një marrëveshje , është qëllimi kryesor i qeverisë.

Laburistët thonë që dorëheqja e Rudd tregoi se qeveria po bie./E.B-dritare.net

I have resigned from Cabinet and surrendered the Conservative Whip.

I cannot stand by as good, loyal moderate Conservatives are expelled.

I have spoken to the PM and my Association Chairman to explain.

I remain committed to the One Nation values that drew me into politics. pic.twitter.com/kYmZHbLMES

— Amber Rudd MP (@AmberRuddHR) 7 settembre 2019

Flash Lajme

Më të lexuarat