Një burrë u kap duke u endur korridoreve të një hoteli, e duke regjistruar tingujt e çifteve që bënin seks në dhomat e tyre.

Ngjarja ndodhi në Kinë, ndërsa burri, një 28-vjeçar, u kap nga një çift, të cilët dëgjuan zhurma jashtë derës së dhomës së tyre.

Nga pamjet e kamerave të hotelit, u pa më pas burri duke u zvarritur nëpër korridore e duke nxjerrë celularin dhe duke e vendosur afër derës, për të regjistruar audiot që vinin nga dhoma. Pas denoncimit të çiftit dhe pamjeve të kamerave të hotelit, burri u arrestua.

dardania.com

Flash Lajme

Më të lexuarat