Territori juglindor i Brazilit është goditur nga reshjet më të larta të regjistruara ndonjëherë.

Deri më tani rrëshqitjet e tokës dhe përmbytjet kanë shkaktuar vdekjen e 44 personave.

Raportohet gjithashtu për 19 të zhdukur, 12 të plagosur dhe afro 17,000 të zhvendosur.

Sipas Institutit Kombëtar Meteorologjik brazilian, rreshjet e ditëve të fundit ishin më të mëdhatë e 110 viteve të fundit.

dardania.com

Flash Lajme

Më të lexuarat