Senatori amerikan David Perdue, ka folur lidhur me situatën politike në Kosovë.

Nëpërmjet një postimi në Twitter, Perdue ka thënë se Kosova duhet ta heqë taksën ndaj produkteve serbe.

Ai shtoi se nëse Kosova nuk është e përkushtuar për paqe, atëherë SHBA-të duhet ta shqyrtojnë praninë e trupave në Kosovë.

“Për më shumë se dy dekada, forcat amerikane kanë ndihmuar në ruajtjen e paqes mes Kosovës dhe Serbisë. Tani, me progresin e bërë historik, Kosova duhet të bëjë pjesën e vet dhe të shfuqizojë të gjitha detyrat e vendosura ndaj Serbisë. Nëse Kosova nuk është plotësisht e përkushtuar për paqe, atëherë SHBA duhet të rishqyrtojë praninë e saj atje”.

L.H/ DITA

Flash Lajme

Më të lexuarat