Shteti i vogël ballkanik i Malit të Zi është i vetmi vend në Europë pa një rast të konfirmuar të koronavirusit që ka përfshirë në të gjithë globin dhe ka infektuar mbi 125,000 persona.

Nga ana tjetër ky shtet ka vendosur që karantina të vendoset në Komunën e Ulqinit, e cila është dhe po kundërshtohet fuqishëm nga banorët e zyrtarët e kësaj ane të banuar e udhëhequr nga shqiptarët.

j.l./ dita

Flash Lajme

Më të lexuarat