Zyra e shtypit e Shtëpisë së Bardhë sapo ka dhënë një deklaratë nga Trump, i cili normalisht do të bënte reagim në Twitter të drejtpërdrejt në një ditë si kjo.

“Në dritën e raporteve për më shumë demonstrata, unë theksoj që të mos ketë asnjë dhunë, asnjë shkelje të ligjit dhe asnjë vandalizëm të çfarëdo lloji.

“Kjo nuk është ajo për të cilën unë qëndroj dhe nuk është ajo që Amerika përfaqëson. Unë i bëj thirrje të Amerikanëve të ndihmojnë në zbutjen e tensioneve dhe qetësimin e humorit. Faleminderit”.

h.b/dita

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All