Me datën 15 qershor, Danimarka do të shkojë në zgjedhje të Përgjithshme, ndërsa tanimë ka nisur jozyrtarisht fushata, dhe shpërndarja e reklamave nga kandidatët.

Kandidati për deputet Joachim B.

Olsen, ka gjetur një mënyrë mjaft interesante dhe të pazakontë që të reklamojë veten.

Ai ka paguar faqen më të madhe të filmave pornografikë në botë, që t’i vendosë një reklamë në këtë faqe.

 “Ne duhet të jemi aty ku janë danezët”, tha deputeti Joachim B. Olsen .

Olsen ëshë anëtar i partisë liberale Aleanca Liberale, reklamat e fushatës së të cilave tani synojnë shikuesit pornografikë danezë./ dardania.com

Flash Lajme

Më të lexuarat