Colors: Yellow Color

Nga Blerina Ago

Vendosa të filloj shfaqjen virtuale mbi turizmin “Blerina Udhëton në Karantinë” sepse doja të vazhdoja të ëndërroja të udhëtoja.

Gjatë ditëve të para të izolimit, unë isha e hutuar, e rraskapitur, e pashpresë, në panik për atë që sapo ndodhi me botën, vendin tim, sipërmarrjet e mia, me ato të miqve dhe partnerëve të mi.

Jean-François Delfraissy, shefi i epidemiologjisë në Francë është shprehur se mbipesha është një faktor kryesor rreziku për personat e infektuar me koronavirus.

Delfraissy, i cili drejton Këshillin Shkencor këshillues të qeverisë mbi epideminë, tha se rreth 25 përqind e francezëve janë shumë të rrezikuar nga virusi për shkak të moshës, sëmundjeve shoqëruese dhe mbipeshës.

Flash Lajme

Më të lexuarat