Colors: Yellow Color

Si shkak i ndotjes së shkaktuar këshillohet që të bëhet kujdes edhe me ujin e depozitave, të cilat në këtë rast duhet të pastrohen.

Pastrimi dhe dezinfektimi i depozitës së ujit të pijshëm ka për qëllim heqjen e llumrave dhe mikro-organizmave që janë të dëmshëm për shëndetin dhe është i domosdoshëm dhe në përgjithësi duhet të kryhet 1 deri 2 herë në vit, veçanërisht në rastet e përmbytjeve.

Viti 2020 u regjistrua si viti më i ngrohtë në Evropë, sipas shërbimit të Bashkimit Evropian për monitorimin e klimës.

Duke parë trendin e qëndrueshëm gjatë dekadës së kaluar, Shërbimi i Ndryshimit të Klimës Kopernik (C3S) tha se 2020 ishte viti i gjashtë në serinë e viteve jashtëzakonisht të ngrohta duke filluar nga viti 2015.

Flash Lajme

Më të lexuarat