Colors: Yellow Color

Nga Fjorda Llukmani

Nëse ju përmend Bratislavën mbase disa nga ju do e ngatërrojnë nëse është kryeqyteti i Slovakisë apo Sllovenisë. Të njëjtën gjë edhe unë. E të them të drejtën nuk dija asgjë për këtë qytet edhe pse e vizitova para dy vitesh në periudhë Krishtlindjesh.

Nga Daniel Muçaku dhe Isa Myzyraj

Një lokal i vogël i ndërtuar me dru pranë Triportit në Vlorë ishte ndalesa e fundit përpara se ekipi i dardania.com, së bashku me 3 peshkatarë të varkës Kristiana të nisej drejt detit për 24 orë, në gjuetinë ekstreme të detit, gjuetinë e peshkaqenëve.

Flash Lajme

Më të lexuarat