Colors: Yellow Color

Qoftë edhe sikur një sipërfaqe e vetme të jetë e komprometuar, virusi mund të infektojë pjesën më të madhe të vendit të punës në pak orë*

Miliona punonjës nëpër botë kanë braktisur zyrat e tyre – tryezat e rregullta të punës, dritat fluoreshente, fotokopjen e përgjumur, momentet e thashethemeve – ndërkohë që qeveritë i kanë urdhëruar të punojnë nga shtëpia.

Dërgimi i 30 mjekëve dhe infermierëve nga Shqipëria në mbështetje të Italisë gjatë luftës ndaj virusit Covid-19 ka tërhequr vëmendjen e botës.

Të shumtë kanë qenë ata që e kanë vlerësuar si gjest human nga një vend i vogël si Shqipëria për Italinë e gjunjëzuar nga Covid-19, mes tyre edhe ylli i Hollywood, Sharon Stone.

Flash Lajme

Më të lexuarat