Colors: Yellow Color

Një studim bërë së fundmi nga shkencëtarët rus ka treguar se uji pothuajse plotësisht mund ta shkatërrojë koronavirusin e ri brenda 72 orëve.

Sipas studimit të Qendrës Shtetërore Kërkimore të Virologjisë dhe Bioteknologjisë VECTOR, rezistenca e virusit varet drejtpërdrejt nga temperatura e ujit dhe 90% e grimcave të virusit vdesin në ujë në temperaturë të dhomës brenda 24 orëve  ndërsa 99,9 për qind e grimcave vdesin brenda 72 orëve, tregoi studimi i transmeton.

Universi është pak më i ri në moshë nga çmendohej deri më sot. Ose më saktë, një miliardë vjet më i ri dhe duke u bazuar në kalkulimet e fundit të lëvizjeve të dhjetëra galaktikave, rezulton të jetë 12.5 miliardë vjeçar.

Flash Lajme

Më të lexuarat