Colors: Yellow Color

Kjo që po kalojmë është një situatë tepër e vështirë, e cila na ka prekur të gjithëve, duke ndikuar drejtpërdrejt në gjendjen tonë emocionale. Pjesa dërrmuese prej nesh po përballen me frikën dhe ankthin që shkakton jo vetëm izolimi dhe distancimi social, por edhe frika nga e panjohura se sa do të zgjasë kjo situatë, si do të vijohet më tej, e shumë shqetësime të ngjashme të kësaj natyre.

Deri pak ditë më parë, në çfarëdolloj momenti që të merrej parasysh, të paktën 20 mijë avionë ndodheshin në ajër duke fluturuar diku në botë. Deri pak ditë më parë, sepse përhapja e koronavirusit ka pothuajse paralizuar totalisht trafikun ajror ndërkombëtar.

Flash Lajme

Më të lexuarat