Colors: Yellow Color

Dy studime të reja thotë se thotë se koronavirusi i ri Covid-19 sulmon drejtpërsëdrejti sistemin nervor qendror.

Studimi i parë nga shkencëtarë kinezë i publikuar në revistën amerikane ‘Journal of Clinical Virology’ analizon të dhëna për përftuara gjatë kohës mbi koronaviruse të ngjashëm me Sars-CoV-2; ndërsa studimi i dytë është publikuar thuajse në të njëjtën kohë në revistën Chemical Neuroscience, dhe propozon gjithashtu aftësi të virusit për të infektuar sistemin nervor qendror.

Në rrjete sociale po qarkullojnë interpretime të ndryshme lidhur me krizën e koronavirusit, jo vetëm në vendin tonë por në të gjithë botën tashmë.

Midis këtyre interpretimeve janë dhe ato klerike e fetare.

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All