Presidenti Trump ndodhet në Mbretërinë e Bashkuar për një vizitë në familjen Mbretërore.

Trump dhe  Zonja e Parë Melania ishin në banketin e Pallatit Buckingham ku mbretëresha mbajti një fjalim për të pranishmit.

Ajo që ka tërhequr vëmendjen e rrjeteve sociale në mbarë botën ështe gjesti i Donald Trump. Një gjest aspak i hijshëm dhe që kurrësesi nuk i shkon përshat një Presidenti.Gjatë fjalimit të mbrtëreshës Trump-in e zuri gjumi.

Kjo është kritikuar shumë nga ana e përdoruesve të rrjeteve sociale duke e konsideruar atë si mungesë respekti dhe vëmendjeje ndaj mbretëreshës Elisabeth.

Flash Lajme

Më të lexuarat