Fotografi Eric Meola publikoi së fundmi fotot e tij më të mira të forcës së natyrës gjatë stuhive të fuqishme nëpër disa zona të Amerikës.

Ai deklaroi për mediat që herën e parë që kishte parë një stuhi ishte dashuruar me to dhe që prej atij momenti, nga i cila kanë kaluar 40 vjet është munduar të stampojë në celuloid këto pamje sa të mrekullueshme aq edhe të frikshme.

dardania.com

Flash Lajme

Më të lexuarat