Në rrjete sociale po qarkullojnë interpretime të ndryshme lidhur me krizën e koronavirusit, jo vetëm në vendin tonë por në të gjithë botën tashmë.

Midis këtyre interpretimeve janë dhe ato klerike e fetare.

Shihni interpretimin e një hoxhe në videon e mëposhtme.

j.l./ dita

Flash Lajme

Më të lexuarat