Ditën e sotme në Kinë ësht bërë virale një imazh ku në të shihet një grua me maske të krijuar posaçërisht për fytyrën dhe një kapak i vogël në mënyrë që të hapet sa herë që dëshiron për të pirë një pije me pipzë.

Nuk dijet nëse maska funksonon apo jo, por kjo rikthehu buzëqeshjen në fytyrat e familjeve kineze dhe veçanërisht atyre që iu rikthenë sërish jetës pas gati 2 muaj në izolim.

Më shumë se 11,000 përdorues të rrjeteve sociale janë duke përdorur hashtag #MilkTeaMask dhe diskutojnë me shaka për përmirësimin e maskës në mënyrën që pipza të përshtatet mië dhe njerëzit të pijnë pijen e tyre pa e prekur fytyrën.

dardania.com

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All