Shumë foto kanë qarkulluar këto ditë që prej masave të shpallura nga OBSH për të eleminuar rrezikun e prekjes nga koronavirusi, dhe të tjerave që janë shpallur nga qeveritë përkatëse në bote.

Ajo që bie në sy është se në rrjetet sociale, ka një “boom” memesh me foto e video të tilla.

Një rast i tillë është dhe kjo foto më poshtë e cila tregon me nota humori se si do të vepronte një inxhinier për të mbajtur distancën prej 1 metër të këshilluar nga OBSH.

Doktori: Qëndroni 1 metër larg njerëzve

Inxhinieri: Ok, doktor!

dardania.com

Flash Lajme

Më të lexuarat