Burrat që janë të gatshëm të sillen si kavalierë dhe me respekt për gratë ekzistojnë.

Fatmirësisht ata nuk duhet më të bëjnë duele për ta dëshmuar këtë, por ndoshta disa ngrihen herët për t’u përgatitur mëngjesin grave të tyre ose janë të gatshëm të ndihmojnë një të panjohur në një situatë të sikletshme.

Disa thonë se ‘kavalierët’ nuk ekzistojnë më, por në fotot e mëposhtme mund të gjeni disa burra që i bëjnë gratë të ndjehen si princesha kur ata janë aty.

Makinisti i trenit ndihmon pasagjeren te ruaje dinjitetin

Makinisti i trenit ndihmon pasagjeren te ruaje dinjitetin

Ky burre ofroi te mbante beben e zonjes qe ajo te plotesonte formularin te doktori

Ky burre ofroi te mbante beben e zonjes qe ajo te plotesonte formularin te doktori

"Po drekoja ne restorant kur pashe jashte kete grua qe vuri menune prapa kokes se shoqeruesit te saj qe te mos i binte dielli"

“Po drekoja ne restorant kur pashe jashte kete grua qe vuri menune prapa kokes se shoqeruesit te saj qe te mos i binte dielli”

"Kutia e unazes se fejeses qe kam bere per te pasi per here te pare u takuam duke pare 'Jurassic Park' ne nje salle kinemaje boshe"

“Kutia e unazes se fejeses qe kam bere per te pasi per here te pare u takuam duke pare ‘Jurassic Park’ ne nje salle kinemaje boshe”

Gjate pritjes ne spital bashkeshorti e le gruan ta perdore si jastek

Gjate pritjes ne spital bashkeshorti e le gruan ta perdore si jastek

"Teksa isha me pushime, im shoq kishte bere kete per mua, nuk e dija qe kishte nje talent te tille"

“Teksa isha me pushime, im shoq kishte bere kete per mua, nuk e dija qe kishte nje talent te tille”

"Mendova te shkoj te furra e bukes ne 6.30 per te blere dicka te fresket, por im shoq ishte ngritur ne 6.00 per te me blere kurasan per Diten e Nenes"

“Mendova te shkoj te furra e bukes ne 6.30 per te blere dicka te fresket, por im shoq ishte ngritur ne 6.00 per te me blere kurasan per Diten e Nenes”

 

e.k. / dita

Flash Lajme

Më të lexuarat