Edhe nëse nuk e kishit dëgjuar më parë emrin Pëllumb Pipero, tashmë kudo ku hapni televizionin ndesheni çdo ditë me të.

Një nga mjekët infeksionit më të mirë në Shqipëri, i cili po qëndron në vijën e parë të rrezikut me virusin që ka gjunjëzuar botën.

I kudo ndodhur në javët e fundit, dhe gjithmonë i gatshëm për të informuar qytetarët.

Edhe mjeku infeksionit nuk i ka shpëtuar disa memeve që qarkullojnë në rrjetet sociale.

E tillë eshtë edhe kjo foto më poshtë, ku me sa duket disa e perifrazojnë kështu:  Djegës por i paarritshëm.

dardania.com

Flash Lajme

Më të lexuarat