Shpërthimet e njëpasnjëshme në Liban shkatërruan Bejrutin dhe nxitën reagimin e menjëhershëm të njerëzve për t’u larguar.

Mirëpo ndërkohë që të gjithë po vraponin për të shpëtuar, një nënë ka sjellë në jetë fëmijën e saj pikërisht ato momente.

Emmanuelle ishte në Spitalin e Shën Gjergjit dhe burri i saj Edomont po filmonte në momentin kur gruaja e tij po lindte fëmijën e tyre, duke kapur kështu edhe momentin e tmerrit.

Vogëlushi George dhe nëna janë në gjendje të mirë shëndetësore.

j.l./ dita

Flash Lajme

Më të lexuarat