Memet dhe politikanët janë kombinimi perfekt edhe në kohë pandemie.

Pakënaqësia ndaj pushtetarëve shprehet bukur dhe qartë nga një meme që qarkullon së fundmi në rrjet.

“Vaksina duhet testuar fillimisht tek qeveritarët. Nëse ata janë mirë, atëherë vaksina është e mire. Por nëse ata vdesin, atëherë vendi është mirë”

dardania.com

Flash Lajme

Më të lexuarat