Stresi është një problem për shumë prej nesh.

Megjithatë ekziston një truk që ndihmon.

Kështu ekspertët thonë se vendosja e një kapëse rrobash në pjesë të ndryshme te veshit, për 15 minuta sjell rezultate premtuese.

Ky lloj masazhi ka ndikim në të gjitha pjesët e tjera të trupit.

Një nga pjesët e prekura të veshit ka lidhje të drejtpërdrejtë në organet e brendshme – dhe kjo mund të ndikojë në humorin tuaj.

Kjo metodë sipas ekspertit Philippe Mathon mund të lehtësojë dhimbje koke, sinuset etj.

“Është diçka e thjeshtë që njerëzit mund të bëjnë në shtëpi”, thotë Mathon.

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All