Ana më e këndshme e rrjetit është humori.

Qarkullojnë shumë meme, të cilat u zbukurojnë ditën atyre që i ndajnë, veçanërisht në ditë shiu kur mbyllemi brenda në shtëpi.

Dhe veçanërisht kur janë të goditura.

Si kjo më poshtë që ne të sektorit Lifestyle në DITA po e ndajmë me lexuesit online:

Kinezët, çdo kafshë që gjejnë e hanë. Indianët, çdo kafshë që gjejnë e adhurojnë. Kurse shqiptarët, çdo kafshë që gjejnë e… votojnë, thuhet në këtë meme.

Ndoshta jo të gjithë mendojnë kështu. Ka nga ata që vazhdojnë i votojnë.

d.a. / dita

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All