Toka është e mbushur me krijesa të çuditshme që mbijetojnë në kushte ekstre. Ky brumbull është një i tillë. Shkëncetarët kanë zbuluar dhe skeleti i tij mund të durojë pesha të mëdha duke mos u thyer aspak.

Madje, gjatë provave të bëra është zbuluar se mbrumbulli mund t’i mbijetojë edhe gomave të një makinë që i kalojnë përsipër.

Gjithçka lidhet me strukturën e skeletit të tij, e cila pritet të merret si shembull nga industria ushtarake për të përforcuar mburojat e tankeve dhe blindave të tjerë.

dardania.com

Flash Lajme

Më të lexuarat