Do të dekorojë Shtëpinë e Bardhë për Krishtlindjet per herën e fundit, e më pas do të largohet nga rezidenca presidenciale dhe nga Donald Trump gjithashtu.

Bëhet fjalë për Melania Trump, e cila sipas gazetave britanike do të heqë dorë nga burri i saj në fund të mandatit më 20 janar 2021, kur do të marrë edhe një shumë të madhe parash në bazë të kontratës para martesore.

Sipas “The Sun”, ky është një divorc i bujshem prej 50 milion dollarësh.

Melania, e cila do të ketë kujdestarinë e djalit të saj 14 vjeç, do të ketë gjithashtu një vendbanim dhe një shtëpi pushimi, përveç ushqimit për djalin Barron.

j.l./ dita

Flash Lajme

Më të lexuarat

  • Week

  • Month

  • All