Në prag të dimrit, CIA lëshoi një enigmë duke u kërkuar njerëzve të zakonshëm të zbulonin se sa ishte ora në foto.

“Testoni aftësitë tuaja analitike.

Sa është ora në foto?, shkruan agjencia e inteligjencës amerikane në Twitter.

Sipas detajeve në këtë shkrepje dimri, është e nevojshme të konkludohet nëse idili i dimrit është treguar në orën 15, 11 ose 7?

Agjencia gjithashtu postoi një studim me njoftimin e tyre, dhe shumë shpjeguan përgjigjet e tyre.

Më vonë, CIA gjithashtu njoftoi se shumica e njerëzve në sondazhin e tyre kishin të drejtë dhe i ftoi ata të bashkohen me ta dhe të bëhen agjentë të vërtetë.

#TuesdayTrivia

Put your analysis skills to the test.

What time is it in the photo?

— CIA (@CIA) December 1, 2020

dardania.com

Flash Lajme

Më të lexuarat