Toka është shtëpia jonë e përbashkët. Dhe shpeshherë, duket sikurse çdo cep i saj është i përshtatshëm për të jetuar. Por, duhet të dimë, që përveçse shtëpisë, në të cilën jetojmë, kemi edhe vende të lezetshme, por edhe të çuditshme jashtë saj.

Razma është një vend, si përrallë dimri,  ku bukuritë e natyrës gjatë gjithë vitit, ushqimet tradicionale bio dhe qetësia, rrinë kaq bukur bashkë.

Nuk është larg, është kaq afër Shkodrës, sa mos u mendo dy herë, po vrap e në Razëm, sapo të shohësh këtë video.

Nga Ani Jaupaj

Për herë të dytë, shkova në fshatin Vajzë të Vlorës për të blerë djathë dhe gjalpë në baxho. Pasi ke shkuar një herë në qytetin e vjetër, Amantia, të duket se nuk ke më pse kthehesh, edhe pse shtrirja e rrënojave është më e gjerë se stadiumi që mund të arrihet lehtësisht me makinë.

Flash Lajme

Më të lexuarat