Meshkujt më trendy zakonisht rrisin mjekrën e tyre. Studime të fundit kanë treguar se meshkujt me mjekër janë më tërheqës për syrin e femrave.

E gjithë kjo sepse mjekra bën që një mashkull të duket më i pjekur dhe mashkullor, ndërkohë femrat i shohin si baballarë më të mirë.

Në një studim të kryer nga Dr. Dixston, psikolog australian, më shumë se 8,500 femrave u është kërkuar t’i vlerësojnë fotografitë e meshkujve se sa joshës janë dhe se a do të futeshin në lidhje afatshkurtër apo afatgjatë me ta.

Epo, shumica e femrave i kanë vlerësuar meshkujt me mjekër si më joshës dhe si opsion më të mirë për lidhje afatgjata. Femrat joshen nga karakteristikat që janë indikatorë të niveleve të larta të testosteronit.

e.t./dita

Flash Lajme

Më të lexuarat