Analisti politik Haki Abazi, përmes një video lidhjeje për emisionin “Personale” me Krenare Vokshi-Shala në RTV Dukagjini ka hedhur dyshime se ish-presidenti Rugova mund të ishte helmuar dhe se vdekja e tij nuk ishte nga sëmundja.Abazi ka thënë vdekja e Rugovës duhet të shihet e ndërlidhur me vdekjet e bashkëpunëtorëve të tij pas luftës.

Ambasadori amerikan Philip S. Kosnett

Shtetet e Bashkuara të Amerikës (SHBA) vazhdojnë të mos e ndërrojnë qëndrimin rreth taksës së vendosur ndaj produkteve serbe. Në një përgjigje dhënë “Zërit” nga Ambasada Amerikane në Prishtinë kanë thënë se SHBA-ja në vazhdimësi ka apeluar tek udhëheqësia kosovare që ta largojë tarifën e vendosur para dy muajve

Shteti kërkon të blejë prodhimet e Serbisë "Plazma", "Eurokrem" e "Argetë"

Loading...

Shteti kërkon të blejë prodhimet e Serbisë “Plazma”, “Eurokrem” e “Argetë”

Agjencia Qendrore e Prokurimit po kërkon të blejë prodhime të Serbisë për t’i furnizuar disa institucione, përkundër që Qeveria e Kosovës i ka vendosur taksën doganore prej 100% mallrave të importuara nga Serbia.

Në emisionin e fundit të “Drejtësia në Kosovë”, në Rubrikën “Policia”, u shfaq aksioni policor i ekstradimit të të dyshuarit për vrasjen e Ermal Kamberit, ky i fundit i vrarë në një lokal në Mitrovicë.Në pamjet e transmetuara mund të shihni, se policia dhe njësi të ndryshme të saj, janë dërguar në aeroport për të marrë të ekstraduarin i cili ishte kapur në Belgjikë nga autoritetet e sigurisë.I dyshuari për vrasje po kërkohej ndërkombëtarisht.

Mysafirët dje i priti edhe kryeministri i vendit, z.Haradinaj

Loading...

Mysafirët dje i priti edhe kryeministri i vendit, z.Haradinaj

Sot një grup i studentëve të Universitetit të Vjenës dhe atij të Venedikut vizituan RTV 21 me ç’rast ata u njohën me historikun e këtij mediumi kombëtar, që sinjalin e vet ka vite që e ka dërguar në katër anët e botës.

Mujo Ulqinaku

Mësues, tash po futemi në javën e dytë që unë nuk do t’i takoj shokët dhe shoqet e klasës! E gjithë kjo, sepse ti mësuesi im, prindi im i dytë kërkon pagë më të lartë për vetën tënde dhe kolegët tuaj.