Në 20 këtë 20 vjetorin nga vendi ku u maltretuan të mbijetuarit e kësaj masakre dhe familjaret kërkuan që autorët e krimit të vendosen para drejtësisë.

Ish- të burgosurit që i mbijetuan këtij tmerri që zgjati rreth katër orë u shprehën të habitur se si deri më tani institucionet vendore nuk kanë ndërmarrë asgjë në këtë drejtim.

Dakordohen për thellimin e bashkëpunimit në fushën e turizmit

Dakordohen për thellimin e bashkëpunimit në fushën e turizmit

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Endrit Shala, sot është takuar me ministrin e Turizmit dhe Mjedisit i Republikës së Shqipërisë, Blendi Klosi, i cili ishte i shoqëruar nga kryetarët e Bashkive të Vlorës dhe Himarës, përkatësisht Dritan Leli dhe Jorgo Goro, si dhe nga një grup operatorësh turistikë.

Arsyeja e ndërprerjes së furnizimit me ujë është ndërrimi i gypit

Arsyeja e ndërprerjes së furnizimit me ujë është ndërrimi i gypit

Kompania Rajonale e Ujësjellësit “Prishtina” njofton konsumatorët e lagjes “Dardania” në Prishtinë se duke filluar nga sot e deri të shtunën do të kenë ndërprerje të furnizimit me ujë të pijshëm, çdo ditë nga ora 09:00 deri në orën 17:00 ( gjithsej 4 ditë).

Aeroporti

 • Aeroporti i Prishtinës
 • Aeroporti i Tiranës
 • Aeroporti i Shkupit

Ambasadat

 • Ambasada e Amerikes
 • Ambasada e Shqipërisë
 • Ambasada e Gjermanisë
 • Ambasada e Zvicrës
 • Ambasada e Italisë
 • Ambasada e Austrisë
 • Ambasada e Britanisë
 • Ambasada e Francës
 • Ambasada e Sllovenisë