Zëdhënësja e PD-së Ina Zhupa ka publikuar sot një denoncim të fortë, ku thotë se firma e Safet Gjicit ka marrë pa garë tenderin e OSHEE-së Burrel.

Sipas denoncimit Drejtoria e OSHEE Burrel e drejtuar nga Agron Malaj ka kërkuar të blej për 2 vite shërbimin e ruatjtjes fizike, me 21 Janar 2019 , ka zhvilluar procedurën e prokurimit me objekt “Shërbim Sigurie për Ruajtjen fizike të ndërtesave dhe aseteve të Drejtorisë OSHEE sh.a, Burrel” me vlerë fondi limit të parashikuar 63 .

Kryetari i PD-së, Lulzim Basha mblodhi pasditen e sotme kryesinë e partisë. Në takim është diskutuar mbi protestën që opozita do të organizojë në datë 16 Mars.

Basha është shprehur se largimi i Ramës është çështje e emergjencës kombëtare duke i bërë thirrje anëtarëve të kryesisë të oganizojnë sa më shumë njerëz për pjesëmarrje në protestat që do të oganizojë opozita.

Ditët e fundit kanë qenë ditë pranverore dhe me diell. Por nuk do të jenë të tilla ato të ardhshmet. Të paktën sipas parashikimeve meteorologjike.

Drejtoria e Përgjithshme Detare njofton mjetet lundruese për kohë të paqëndrueshme, shoqëruar me erë të fortë dhe dallgëzim të lartë në det.