Policia menjëherë ka ndërmarrë veprimet ligjore të koordinuar me zyrtarë të DAPK-ut në Deçan dhe prokurorin kompetent.

Me vendim të prokurorit, masa drusore dhe mjeti me të cilin ka qenë duke u bërë transporti i kësaj mase janë sekuestruar.

Haradinaj në takim me ambasadorin e ri norvegjez

Haradinaj në takim me ambasadorin e ri norvegjez

“Norvegjia ka treguar përkushtim dhe mbështetje të plotë për Kosovën, në sferat më të rëndësishme për jetën në vend dhe ne jemi mirënjohës për këtë fakt, siç jemi të interesuar ta vazhdojmë këtë partneritet të mirë”, kështu ka thënë kryeministri në detyrë, Ramush Haradinaj, pasi priti në takim ambasadorin e ri të Norvegjisë në Kosovë, Jens Erik Grondahl.

Ajo premtoi se asnjëherë nuk bëjnë koalicion me Partinë Demokratike të Kosovës, për të cilët tha se janë sinonim i korrupsionit.

Vjosa Osmani tha në Klinë që sot rrezikohet që shteti të dështojë shkaku i njerëzve që duan ‘ta gërryejnë’ shtetin përbrenda, dhe që asnjëherë nuk e kanë pasur parësor interesin e qytetarëve.

Për këtë arsye, “Labyrinth” kërkon nga institucionet e Kosovës që të ndërmarrin programe parandaluese për përdorimin e drogave e që do të jetë i aplikueshëm tek të rinjtë.

Kështu u tha në tryezën "Drogat tek te rinjtë dhe programet parandaluese", që u mbajt në kuadër të projektit "Fuqizimi dhe mbrojtja e të drejtave të njeriut tek përdoruesit e drogave në Kosovë (ENDURE)" e financuar nga zyra e BE-së në Kosovë dhe implementuar nga OJQ Labyrinth.

Në  këtë ushtrim po marrin pjesë 12 shtete

Në  këtë ushtrim po marrin pjesë 12 shtete

Një Kontingjent i Forcës së Sigurisë të Kosovës, me personel nga Brigada e Reagimit të Shpejtë, me një Togë të këmbësorisë, duke përfshirë oficerë shtaborë për Kontrollin e Lartë (NONLART) dhe shtab në terren, Komanda e Doktrinës dhe Stërvitjes me vëzhgues kontrollues, i janë bashkuar  ushtrimit “Albanin Effort19”, i cili po realizohet në poligonin ushtarakë në Biza të Shqipërisë.