Në këtë ushtrim po marrin pjesë 12 shtete Shqipëria, SHBA, Mbretëria e Bashkuar, Gjermania, Italia, Turqia, Kroacia, Polonia, Bullgaria, Mali i Zi, Kosova dhe Maqedonia e Veriut.

FSK-ja, në këtë ushtrim shumëkombësh, ka për qëllim ngritjen e bashkëpunimit me njësitë partnere, ngritjen profesionale dhe testimin e aftësive të vendimmarrjes ushtarake në një mjedis shumëkombësh, për të testuar aftësitë e ndërhyrjes së përbashkët në kohë krizash.

Nuk është thjeshtë orar 8 orësh por orar i përjetshëm në shërbim të popullit shqiptarë

Nuk është thjeshtë orar 8 orësh por orar i përjetshëm në shërbim të popullit shqiptarë

Mbi 200 mjekë të specializuar në degë të ndryshme janë bërë bashkë në një grup në rrjetin social Facebook për t’i ndihmuar të gjithë shqiptarëve, me këshilla mjekësore.

Voglushi 4 vjeçar tani ka nevojë më shumë se kurrë për të gjithë ne

Voglushi 4 vjeçar tani ka nevojë më shumë se kurrë për të gjithë ne

Donart Ahmeti, 4 vjeçar nga Shupkovci i Mitrovicës është diagnostikuar me sëmundjen e Polyendocrinopathy që përballet me dhimbje dhe fryerje barku, mos ecje, lodhje.

Ministri Shala ka marrë pjesë edhe në Kampin Veror në Schwabisch Gmund të Gjermanisë

Ministri Shala ka marrë pjesë edhe në Kampin Veror në Schwabisch Gmund të Gjermanisë

Ministri në detyrë i Inovacionit dhe Ndërmarrësisë, Muzafer Shala, gjatë një vizite në Gjermani është takuar me zëvendëspresidentin e Parlamentit Evropian, Rainer Wieland, me të cilin ka diskutuar për mundësitë që ka Kosova për të ofruar shërbime profesionale në fushën e teknologjisë.