Këtë vit konferenca fokusohet në trajtimin e krizës së ujit duke adresuar arsyet pse kaq shumë njerëz janë lënë mbrapa. Në këtë konferencë u tha se uji është një e drejtë njerëzore dhe askush nuk duhet lënë pa akses ndaj ujit të sigurt, aksesi ndaj ujit forcon shëndetin publik dhe prandaj është kritik për zhvillimin e qëndrueshëm dhe një botë të qëndrueshme dhe të begatë.

Aeroporti

 • Aeroporti i Prishtinës
 • Aeroporti i Tiranës
 • Aeroporti i Shkupit

Ambasadat

 • Ambasada e Amerikes
 • Ambasada e Shqipërisë
 • Ambasada e Gjermanisë
 • Ambasada e Zvicrës
 • Ambasada e Italisë
 • Ambasada e Austrisë
 • Ambasada e Britanisë
 • Ambasada e Francës
 • Ambasada e Sllovenisë

Haki Abazi, kandidat për deputet nga Lëvizja Vetëvendosje, po qëndron për vizitë në Washington. Ai ka thënë se atje ka zhvilluar takime dhe diskutime për fitoren e Vetëvendosjes për qeverinë Kurti dhe prioritetet, marrëdhëniet rajonale dhe perspektivën e integrimit Evropian dhe koalcionin LVV-LDK.

Ende pa kaluar 24 orë nga hapja e saj zyrtare, persona ende të panjohur kanë hedhur vezë në drejtim të saj.

Organizata ETEA, Kuvendi i të Rinjve të Prishtinës dhe Libraria Dukagjini u bëjnë thirrje qytetarëve që të mos keqpërdorin mini-bibliotekat dhe të reagojnë ndaj kujtdo që tenton t’i dëmtojë mini-bibliotekat dhe t’i njoftojnë për çfarëdo parregullsie në raport me mini-bibliotekat.

Lulzim Jashari, djali i komandatit legjendar të UÇK-së, Adem Jashari është parë në një takim i shoqëruar me përfaqësues të Lëvizjes Vetëvendosje.

Sipas fotos së dërguar nga një sinjalizues, i biri i komandatit Adem Jashari ka qenë pjesëmarrës i një takimi të përbshkët me kandidatët për deputetë të këtij subjekti, Liburn Aliu, Gani Krasniqi dhe Enver Dugolli.